Waarom Noctua Admin?

Noctua is de latijnse benaming voor uil, het totemdier dat bij mijn sterrenbeeld hoort. En ik kan me best wel vinden in de kenmerken van de uil. Zij representeren waarvoor ik met Noctua Admin wil staan. In de griekse mythologie staat de uil voor wijsheid maar ook zijn andere kenmerken sluiten perfect aan. Ze zijn heel opmerkzaam, hebben goed ontwikkelde ogen en oren en ze observeren hun gebied op elk moment. De uil is zorgzaam, behendig en doelgericht met zijn scherpe en sterke klauwen. Met Noctua Admin neem ik jou en jouw business onder mijn vleugels.

Mijn missie?

Jou als ondernemer ontzorgen zodat jij kan werken aan je zaak of wat meer tijd hebt voor jezelf. Je hoeft niet alles zelf te doen om succesvol te zijn. Door een aantal zaken uit te besteden, verhoog je jouw eigen productiviteit, wat dan weer zorgt voor extra verdiensten. Samen met jou als zaakvoerder bekijk ik welke taken je kan doorgeven zodat jij meer ruimte krijgt om jouw business te laten groeien.

Mijn visie?

Mijn klanten ontzorgen en soigneren, vanaf het eerste contact tot lang na de opdracht. Een persoonlijke aanpak vind ik enorm belangrijk en ik kijk er naar uit om jou te leren kennen! Met Noctua Admin neem ik jouw bezorgdheden, stress en frustraties weg omtrent administratieve taken. Ik observeer, luister en ga enthousiast & doelgericht te werk zodat je terug door de bomen het bos kan zien.

Enkele taken die je kan uitbesteden:

 1. Beheren van jouw e-mails
 2. Agendabeheer
 3. Bestellen facility & kantoormateriaal
 4. Bijwerken van klassement
 5. Archief digitaliseren
 6. Lay-out verzorgen van documenten
 7. Nalezen van documenten
 8. Reserveren van zakenreizenĀ 
 9. Organiseren van meetings – beheer vergaderzalen
 10. Structureren van processen
 11. Opvolgen en updaten van offertes
 12. Opmaken sales orders & bestelbonnen
 13. Hulp bij facturatie
 14. Opvolgen van achterstallige betalingen
 15. Verwerken van inkomende post & facturen
 16. Klaarzetten van betalingen
 17. Opmaken/uitsturen van nieuwsbrieven
 18. Content plannen en opvolgen voor social media
 19. Beheren van website
 20. Ondersteunen bij podcasts